НА 11 ЯНУАРИ 2018 Г. СЕ ОТМЕНЯ ПЛАНИРАНИЯТ СПЕКТАКЪЛ НА „МАЙСТОРИ”

По обективни причини, свързани с изискванията и мерките за сигурност в деня на тържествената церемония по откриване на Българското председателство на Съвета на ЕС, на 11 януари 2018 г. в Народния театър „Иван Вазов” няма да има представления.

Планираното за 11 януари от 19:00 часа представление на „Майстори” по Рачо Стоянов няма да се играе, а зрителите, закупили билети за него, могат да ги презаверят за следващи дати на спектакъла, да ги заменят с такива за други спектакли на същата цена, или да получат обратно сумите си на касите на театъра.

Едно от представленията, с което Народният театър приключи 2017-а година – „Калигула”, ще бъде и първото за 2018 в програмата на първата ни сцена. Зрителите могат да видят хитовия спектакъл на Диана Добрева с Деян Донков в главната роля на 8 януари от 19:00 часа на Голяма сцена, а на Камерна ще се играе не по-малко любимият на публиката шедьовър на Явор Гърдев „Козата, или коя е Силвия?”.

На 9 януари в програмата са „Хъшове” и „Крадецът на праскови”, а на 10-ти – „Духът на поета” от Стефан Цанев.

Цялата програма на Народния театър за януари и февруари може да се види на официалния сайт – http://nationaltheatre.bg/ , а билети за спектаклите могат да се закупят на касите на театъра и онлайн. До 5 януари 2018 г. включително ще работи само Билетен център от 11:00 до 18:00 часа.