Безгранично – Шоу на Лиор Сушард – 19 и 20 декември 2018 г.

 

Най-добрият менталист в света идва в София за две незабравими предколедни представления:

19 и 20 декември 2018 г. в Народен театър “Иван Вазов”

 

Вярвате ли, че някой може да чете мислите ви?

Смятан за един от най-добрите менталисти на нашето време, Лиор Сушард може.

 

Той е артист с уникални способности, един от най-силните телепати в света. При всяка своя демонстрация Лиор шокира хората със силата на ума си. Способен е не само да прочете мислите на друг човек, но и да го накара да мисли като него.

 

Неговото изключително шоу грабва публиката заради феноменалната комбинация от магия, ловкост на ръката и добрата стара комедия.

Лиор надниква в най-скритите ви мисли и знае какво ще кажете преди още да го изречете. Впечатляващите представления му носят признание на менталист със свръхсили от световна класа, обичан от публиката, от холивудските знаменитости и от най-известните собственици на световни корпорации.

 

Лиор е бил 5 пъти гост във „Вечерното шоу на Джей Лено“, 2 пъти в „Късното шоу с Джеймс Кордън“ и веднъж в „1 на 1“ на Лари Кинг. През 2016 г. Лиор Сушард заедно със световния идол Барбра Стрейзанд изнася 10 специални шоу програми, всяка от тях с по 20 000 души публика.

 

„Наистина има неща, които не могат да бъдат обяснени. Когато за пръв път се срещнах с дарбата на Лиор, мигновено разбрах, че съм в присъствието на необикновен човек. Барбра Стрейзанд

 

„Това е най-невероятното нещо, което съм виждал в живота си. А аз съм виждал много! “ Лари Кинг

 

„Отвя ми мозъка! Изумително!“ Бил Гейтс

 

Сега е ред на София!

Лиор ще ни поведе в невиждано пътешествие сред чудесата на човешкия ум, само за да ни убеди колко безграничен е той.

 

Билети за представлението ТУК: //bit.ly/2xX53cn