Биляна Петринска и Дарин Ангелов разкриха на 60 почитатели на театралното изкуство част от тайните на Народния театър | News | Ivan Vazov National Theatre
18 November 2023

Биляна Петринска и Дарин Ангелов разкриха на 60 почитатели на театралното изкуство част от тайните на Народния театър

Биляна Петринска и Дарин Ангелов разкриха на 60 почитатели на театралното изкуство част от тайните на Народния театър

Днес в Нощта на театрите неповторимите Биляна Петринска и Дарин Ангелов разкриха част от тайните на Народния театър в две разходки-разговори из кулоарите и зад кулисите на театъра.

В рамките на събитието, част от инициативата „Нощ на театрите“ и тази година, 60 почитатели на театъра и театралното изкуство получиха възможността да се качат на Голяма сцена в Народния театър, да влязат при механизацията, задвижваща първата ни сцена, разгледаха гардероба, фоайетата, както и гримьорните на артистите.

При Камерна сцена посетителите успяха да разговарят и с актьора Христо Мутафчиев броени минути преди предпремиерата на моноспектакъла му „Боже мой“ от Теа Денолюбова, реж. Стоян Радев.

Благодарим за интересните истории на Биляна Петринска и Дарин Ангелов, както и за това, че за пореден път бяха част от събитието „Нощ на театрите“ в Народния театър.

Фотограф: Стефан Здравески

This website uses cookies to ensure the proper functioning of its features. By using our website, you agree to the use of cookies.