Джон Малкович на сцената на Народния театър. Билетите – в продажба след броени дни! | News | Ivan Vazov National Theatre
22 January 2023

Джон Малкович на сцената на Народния театър. Билетите – в продажба след броени дни!

Джон Малкович на сцената на Народния театър. Билетите – в продажба след броени дни!

За първи път световноизвестният американски актьор Джон Малкович ще играе на българска сцена. Ще можете да го видите през февруари само в Народния театър заедно с една от най-популярните литовски актриси – Ингеборга Дапкунайте.

Единствено на 16, 17 и 18 февруари българската публика ще има невероятната възможност да гледа холивудския актьор и неговата сценична партньорка на живо в спектакъла „В самотата на памуковите полета“ от Бернар-Мари Колтес на режисьора Тимофей Кулябин, който през декември постави „Нора“ в Народния театър.

Интересът на хората към гостуването на Малкович в последните няколко месеца е забележителен. Още следващата седмица Народният театър официално ще обяви старта на продажбата на билети за спектакъла.

Феновете ще могат да закупят своя пропуск от сайта и касите на театъра, както и от мрежата на Eventim. За екслклузивна информация в следващите дни следете официалните канали на Народния театър в социалните медии!

 

Снимка: Марис Морканс

This website uses cookies to ensure the proper functioning of its features. By using our website, you agree to the use of cookies.