ХИТОВЕТЕ „ЛИСИЧЕТА“ И „КОГАТО ГРЪМ УДАРИ“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА СЦЕНАТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР | News | Ivan Vazov National Theatre
24 August 2020

ХИТОВЕТЕ „ЛИСИЧЕТА“ И „КОГАТО ГРЪМ УДАРИ“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА СЦЕНАТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

ХИТОВЕТЕ „ЛИСИЧЕТА“ И „КОГАТО ГРЪМ УДАРИ“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА СЦЕНАТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

Два от най-продаваните спектакли в репертоара на Народния театър – „ЛИСИЧЕТА“ и „КОГАТО ГРЪМ УДАРИ, КАК ЕХОТО ЗАГЛЪХВА“, се завръщат на сцената след дълга пауза.

И двете представления са режисирани от Бина Харалампиева, а билетите за тях свършват за месеци напред. В актьорския състав и на „Лисичета“, и на „Когато гръм удари, как ехото заглъхва“, са ТЕОДОРА ДУХОВНИКОВА, ИВАН ЮРУКОВ, ДАРИН АНГЕЛОВ и РАДИНА БОРШОШ. В „Лисичета“ блестят още АНА ПАПАДОПУЛУ, ХРИСТО ПЕТКОВ, ПАРАСКЕВА ДЖУКЕЛОВА, ЦВЕТАН АЛЕКСИЕВ и МАРИН РАНГЕЛОВ, а в „Когато гръм удари“ участват още БОГДАН БУХАЛОВ и НЕДЕЛИН НАЙДЕНОВ.

И за двете дати на двата спектакъла са останали едва по няколко билета. Те ще се играят на Голяма сцена съответно на 25 и 26 август („Лисичета“) и на 29 и 30 август („Когато гръм удари, как ехото заглъхва“.)

На 25 и 26 август, но на Сцена „Апостол Карамитев“ Народният театър ви очаква с комичния моноспектакъл на Николай Гундеров „ЗАВЕЩАНИЕТО НА МАРКО ТОТЕВ“. Представлението разказва по изключително забавен начин историята на първия български класик на неуспеха.

На 27 август Валентин Танев, Христо Мутафчиев и Павлин Петрунов се събират отново за спектакъла „ДУХЪТ НА ПОЕТА“, който ще се играе на Голяма сцена. На Сцена „Зад театъра“ същата вечер пък е „ЧАСТ ОТ КОЛЕКЦИЯ“ - театрално-музикален пърформанс по текстове на Димитър Воев с участието на Иван Юруков - китара, укулеле, вокал Стоян Младенов - цигулка, вокал Николай Димитров - ударни, вокал Милен Апостолов - пиано, вокал.

Програмата за август ще завърши с две представления на 29 и 30 август на Камерна сцена на премиерния моноспектакъл на БОЙКО КРЪСТАНОВ „ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА“. Режисьор е Владимир Пенев.

 

Цялата програма и подробности за спектаклите може да се видят на официалната интернет страница на Народния театър: https://nationaltheatre.bg/bg, както и във Фейсбук: https://www.facebook.com/IvanVazovNationalTheatre/.

На 25, 26, 27, 29 и 30 август 2020 г. Билетна каса „Север“ ще работи от 11:30 ч. до 21:30 ч., а на 28 и 31 август 2020 г. - от 09:30 ч. до 19:30 ч.

This website uses cookies to ensure the proper functioning of its features. By using our website, you agree to the use of cookies.