„ХУБАВА РИБА“ И „КОЗАТА, ИЛИ КОЯ Е СИЛВИЯ?“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА СЦЕНАТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР | News | Ivan Vazov National Theatre
29 June 2020

„ХУБАВА РИБА“ И „КОЗАТА, ИЛИ КОЯ Е СИЛВИЯ?“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА СЦЕНАТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

„ХУБАВА РИБА“ И „КОЗАТА, ИЛИ КОЯ Е СИЛВИЯ?“ СЕ ЗАВРЪЩАТ НА СЦЕНАТА НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР

Два от най-хитовите спектакли на Народния театър – „Хубава риба“ и „Козата, или коя е Силвия?“, се завръщат на сцена тази седмица след повече от тримесечна пауза. И двете представления ще се играят на Голяма сцена с начален час 19:00 ч., а датите са съответно 1 и 2 юли за „Хубава риба“ и 4 юли за „Козата, или коя е Силвия?“

Зрителите отново ще се срещнат с любими актьори – Марин Янев, Стефан Мавродиев, Стоян Алексиев, Елена Телбис и Пламен Димов, както и с Бойка Велкова, Михаил Билалов, Юлиан Вергов и Мартин Димитров. Режисьор на „Хубава риба“ е Ивайло Христов, а на „Козата, или коя е Силвия?“ – Явор Гърдев.

Билети могат да се закупят на касите на театъра и онлайн на https://nationaltheatre.bg/bg/programa?day=&month=07&year=2020.

Утре, 30 юни, е второто след завръщането на сцена представление и на хитовия спектакъл „Три високи жени“ с участието на Мария Стефанова, Виктория Колева и Василена Винченцо.

Същата вечер от 21:30 ч. две прекрасни актриси от трупата на театъра, които делят една гримьорна и имат много истории за разказване – Вяра Табакова и Жорета Николова, ще очакват на среща своите зрители и почитатели на „Сцена зад театъра“. Началният час е 21:30 ч., а билети могат да се закупят на касите и онлайн на сайта на театъра на адрес https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/istorii-ot-grimornata-zhoreta-nikolova-i-vyara-tabakova.

Още една изненада има в програмата на театъра тази седмица – но за нея ще ви информираме утре.

 

Пълната програма на спектаклите и събитията от лятната програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да видите на официалния сайт на адрес https://nationaltheatre.bg/bg , както и в страницата във Фейсбук.

Билети могат да се закупят на двете каси, които са с работно време от 11:30 до 21:30 часа. Билетите за спектаклите на Голяма сцена са на цени от 20 лв., а за срещите в двора – от 10, 15 и 20 лв.

На сайта и на видно място в театъра може да се запознаете и с противоепидемичните мерки и реда за достъп до сградата и сцената на открито по време на събитията.

This website uses cookies to ensure the proper functioning of its features. By using our website, you agree to the use of cookies.